NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
2
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

ADAX NEO fűtőpanel

Adax Neo fűtőpanel, norvég elektromos fűtőpanelek


Adax Neo norvég fűtőpanelA nagy múltú norvég ADAX gyár talán leginkább ismert terméke, az  Adax Neo norvég fűtőpanel egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.
Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális (heti program az ECO hőmérsékletnek) vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO norvég fűtőpanel műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.

Az ADAX NEO NP sorozat 37 cm magas, az ADAX NEO NL (SL) sorozat 20 cm magas, hossza a teljesítménytől függ.

5 év cseregarancia + 3 év kiegészítő garancia (5.000.-Ft/db)

(Az adott terméknél az ár alatti fülön tud így rendelni)

Tovább


Nagyobb tételnél, tervezéssel keressen minket!

AJÁNLATKÉRÉS ITT: AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP

vagy ahol tervet is feltölthet:  ajanlat (kukac) futesprofi.huHová ajánlom az Adax Neo panelt?

  • Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) helyiségekbe
  • Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
  • Igényes enterirőrökbe

Hova ne rakjuk?

Mivel a konvekciós fűtési mechanizmussal létrejövő meleg levegő a fűtőpanelből egyenesen felfelé áramlik, kifejezetten nem ajánlom ablak alá az elhelyezést! Az ablak és a függöny közé "beszorult" meleg levegő gyakorlatilag azonnal a külső környezetnek adja le a hőenergiát, mielőtt az a szoba belsejébe eljutna. Ilyen helyre a GLAMOX a megoldás.

Mivel e gyönyörű norvég panel érintésvédelmi besorolása IP20, ezért fürdőszobába sem használható. Oda a hasonló kinézetű wifis verzióból választhatunk: ADAX NEO WIFI fűtőpanel.

Adax Neo fűtőpanel előnyei:

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek: A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Programozható digitális termosztát - A takarékosabb, pontosabb hőmérséklet beállításáért. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 15-20 % energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

Az Adax Neo fűtőpanel felületén jobb oldalon digitális kijelző kapott helyet. A panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

14 alapszín felár nélkül - És még további 186 a kompromisszum mentes dizájnért. (a színes panelek szállítási határideje 3-5 hét is lehet, mivel a norvég gyárban festik rendelésre és ezekre nem is vonatkozik a visszavásárlási garancia az egyedi rendelés miatt.)

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

2 magassági méretben elérhető - Alacsony parapet magasságú helyiségekben is kiépíthető az SL változat 20 cm magasságával akár 30 cm magas parapetnél is alkalmazható.


Akár 24 óra alatt kiépíthető fűtés - Könnyen felszerelhető fűtőpanelek, csatlakozóval.

Az ADAX NEO fűtőpanelek a faltól 8.5 cm-re állnak el, a fali konzol a faltól 3 cm-t tart el. A csatlakoztatása a konnektorba földelt dug-villával történik, a konnektor jó, ha a panel mögé kerül, ebben az esetben nem látszik a vezeték.

Új építésnél, vagy kialakításnál nem szükséges konnektort építeni, a panel (szakember által) direktben is beköthető.

Minden panelhez 115 cm hosszú vezeték tartozik dugvillával.  Az ADAX NEO 35 C°-t képes maximálisan a fűtendő helyiségben garantálni, erre azonban normál esetben nincs szükség.A fagymentesítő hőfok akár 5 c fok is lehet.

A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -t sem. Azaz e norvég fűtőpanel a gyerekszobák remek fűtése is lehet!

Kiegészítő fűtésként is alkalmazható - Nemcsak önállóan, de a meglévő fűtés mellé is rakható, a panel termosztátja segítségével a fűtőtest pontosan annyit fűt rá a másik fűtésre, amennyi szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Például egyedi fatüzelésű kályhánál, kandallónál is remekül használható. Amikor nem tudunk a tűzre rakni, akkor a fűtőpanel működik. Amint viszont a kályha már működik és elértük a megfelelő hőmérsékletet, az Adax Neo panel automatikusan kikapcsol.

Nincs karbantartási költség - Nem szükséges a fűtés évenkénti felülvizsgálata


Mennyit fogyaszt az Adax Neo elektromos norvég fűtőpanel? - 

FOGYASZTAS

 

Az Adax Neo NP és NL fűtőpanelek saját norvég elektromos fűtésekkel foglalkozó oldalunkon is megtalálható:

ADAXFUTES.HU


 

Tovább