Szűrés

Ár
12 000 Ft - 105 000 Ft
Szállítási idő
Brand
Termosztát fajtája
Teljesítmény (Watt)
400 Watt - 2 000 Watt
Szélesség (cm)
45 cm - 140 cm

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
0
8

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

ADAX NEO NP fűtőpanel - SZÍNES

Adax Neo NP színes fűtőpanel, 37 cm magas norvég panel

Adax Neo NP színes fűtőpanel,  norvég elektromos panelAz ADAX NEO NP színes fűtőpanel sorozat 37 cm magas, azaz normál magasságúnak mondható. Hossza a teljesítménytől függ. A 2000W kivitel 140 cm hosszú!

Az ADAX NEO műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.

Az Adax Neo NP színes fűtőpanel is egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.
Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális (heti program az ECO hőmérsékletnek) vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Tovább
 

AJÁNLATKÉRÉS ITT: AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP 

Garancia PLUSZ szolgáltatásunk

5000.-FT/db áron + 3 év javítási garancia kérhető az 5 év alapgarancián felül! (A terméknél az ár alatti fülön tud így rendelni)

Adax Neo NP színes fűtőpanel előnyök:

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek: A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult fmegjelenést nem "zavarja" a technikai háttér.

Programozható digitális termosztát - A takarékosabb, pontosabb hőmérséklet beállításáért. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 15-20 % energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

A színes fűtőpanel kezelőgombjai a panel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

Az Adax Neo színes fűtőpanel felületén jobb oldalon digitális kijelző kapott helyet. A panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

14 alapszín felár nélkül - És még további 186 a kompromisszum mentes dizájnért. (a különleges színes panelek szállítási határideje 3-5 hét is lehet, mivel a norvég gyárban festik rendelésre és ezekre nem is vonatkozik a visszavásárlási garancia az egyedi rendelés miatt.)

Az alapszínek: fekete, szürke (ezüst), piros és általában a világos bézs színek raktáron vannak.

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

5 év garancia minden fűtőpanelünkre - Valamint vásárolható 3 év extra garancia is

Akár 24 óra alatt kiépíthető fűtés - Könnyen felszerelhető fűtőpanelek, csatlakozóval.

Az ADAX NEO fűtőpanelek a faltól 8.5 cm-re állnak el, a fali konzol a faltól 3 cm-t tart el. A csatlakoztatása a konnektorba földelt dug-villával történik, a konnektor jó, ha a panel mögé kerül, ebben az esetben nem látszik a vezeték.

Új építésnél, vagy kialakításnál nem szükséges konnektort építeni, a panel (szakember által) direktben is beköthető.

Minden panelhez 115 cm hosszú vezeték tartozik dugvillával.  Az ADAX NEO 35 C°-t képes maximálisan a fűtendő helyiségben garantálni, erre azonban normál esetben nincs szükség.A fagymentesítő hőfok akár 5 c fok is lehet.

A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -t sem, hiszen a fűtőegység tulajdonképpen védett a design előlap segítségével. Így természetesen gyerekszobákba is javasolt fűtőpanel fajta!

Kiegészítő fűtésként is alkalmazható - Nemcsak önállóan, de a meglévő fűtés mellé is


Mennyit fogyaszt az Adax Neo elektromos norvég fűtőpanel? - 

FOGYASZTAS

 

Az Adax Neo NP és NL fűtőpanelek saját norvég elektromos fűtésekkel foglalkozó oldalunkon is megtalálható:

ADAXFUTES.HU


 

Tovább