NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
5
5

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

Kosár


Regisztráció nélkül is vásárolhat webáruházunkban!


 Kedves Vásárlónk!

A megrendelések számának extrém növekedése miatt a termékeink kiszállítása már nem a szokásos - cégünktől megszokott - tempóban és határidővel folyik.

Igyekszünk mindent megtenni, de még az azonnali raktáron lévő termékek szállítási ideje is megnőtt, esetenként 3-5 nap is lehet.

Erről természetesen informáljuk majd a vásárlási folyamatban!

Köszönjük szíves megértését!Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

97,77% felett (580+ vélemény alapján)


A megrendelt termékeket az Ön által kiválasztott bemutatótermünkben is átveheti: Budapest - Debrecen - Nyíregyháza - Eger városokban! (katt)


Figyelem! Hírleveles és egyéb egyedi kedvezményeink (kuponkódos) nem vonhatóak össze az automatikus végösszeg kedvezménnyel, a visszaigazolástól függetlenül! Néha a szoftver ezt nem tudja kezelni. Ilyenkor vásárlóinknak külön visszaigazolást is küldünk, köszönjük megértésüket!


Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg pl. akció nélkül (más áruházakhoz képest), akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit - ha lehetősége van rá - kérjük jelezzen az ügyfélszolgálatunknak.
Az ilyen téves árral megjelent termékeket sajnos nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek. Együttműködéseteket köszönjük! A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget!