Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
3
6
4
7
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

ATLANTIC fűtőpanelek

Főkategória >ATLANTIC fűtőpanelek


Atlantic fűtőtestek, elektromos fűtések, fűtőpanelek, konvektorok, radiátorok

Az Atlantic több, mint 40 éve fejleszti elektromos fűtőeszközeit (elektromos konvektor, fűtőpanel, villany radiátor) és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon. A termékek tervezése, fejlesztése  Franciaországban folyik.

atlantic fűtőtestek elektromos fűtőpanelek
Atlantic elektromos fűtőtestek minősége elismert a szakemberek között. A termékeket Európa szerte 27  gyárban készítik magas minőségi követelményeknek megfelelően, így az Atlantic ma Franciaország vezető gyára.

Az Atlantic elektromos fűtőtestek különösen jó ár-érték arányukkal emelkednek ki a hazai forgalomban lévő egyéb fűtőtestek sokaságából.

ATLANTIC fűtőtestek

Az Atlantic fűtőtestek választékában nemcsak a norvég panelekhez hasonló megoldású elektromos konvektorokat találunk. (a fűtőegység egy kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőegység) A fűtési technológia továbbfejlesztésével infrafűtés és konvekciós fűtés kombinálásával dolgozó valódi fűtőpanelek (Solius LCD) is vásárolhatóak, sőt ezek 2019-es továbbfejlesztésével már távoli elérést is használhatunk: SOLIUS WIFI

Különlegesség - szerencsére már nem mindenkinek -, a fűtőpanelek technológiáját hőtároló funkcióval kiegészítő elektromos radiátorok, (Nirvana pl.) "Gentle Heating" egyenletes és kellemes meleget biztosító működése.

Szintén 2019-es fejlesztés az Atlantic fűtőtestek között az ALTIS WIFI, mely ugyan alapjaiban véve konvekciós fűtéssel működik, de a HD fűtőtest kialakítása miatt már infrafűtés, melegsugárzás is segít a kellemesebb hőérzet és gazdaságos működés kialakításában. Sőt, jelenlét érzékelője segítségével teljesen a használója életritmusához igazítja a működést, a fogyasztás további csökkentésével.


ATLANTIC termékek garanciája:  5 év


Termékeink általában raktáron vannak, azaz a szállítás normál esetben 1-3 munkanap a rendelések mennyiségének és leadási idejének függvényében!


ATLANTIC termékekről önálló honlapunk (hogy még többet tudjon):

ATLANTICBOLT.HU


Webáruház készítés