Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
5
9
0
2
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

DEVI fűtőkábeles fűtések

Főkategória >DEVI fűtőkábeles fűtések

DEVI ELEKTROMOS FŰTÉSEK - fűtőkábelek, fűtőszőnyegek, kültéri megoldások

78 éves dán örökség az elektromos fűtések területén!

A céget Koppenhágában, Dániában alapították 1942-ben a DEVI név a “Dansk El-Varme Industri” név rövidítéséből született.

Mára a DEVI jelentős piaci részesedéssel bíró, Európa vezető fűtőkábel márkája. Európán kívül, többek között Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is képviselteti magát.


20 éves garancia a DEVI fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre.
A DEVI minőségében megbízhat! Abban az esetben, ha mégis, valamilyen gyártási vagy anyaghibára visszavezethető probléma történik a DEVI termékkel, akkor a terméket ingyenesen kijavítjuk vagy kicseréljük. A garanciába azonban nemcsak a termék, hanem a telepítési és az egyéb járulékos költségek (pl. a járólap pótlása vagy a falazat kijavítása) is beletartoznak.
DEVI elektromos fűtésekkel foglalkozó saját honlapunk a képre kattintva is elérhető.

Elektromos padlófűtések betonban fűtőkábellel, fűtőszőnyeg közvetlenül a kerámia burkolat alá, kültéri megoldások: garázsbehajtók, rámpák fagynmentesítése, járdafűtés, sportpályák fűtése, hűtőházak altalajának fagyvédelme, tetők és csatornák fagymentesítése, csőkísérő fűtés csövön kívül és belül, használati vízcsövek fűtése, tartályok fűtése...


 

Webáruház készítés