Kategóriák

Kapcsolat

REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL

is vásárolhat!


phf szaktanács, információ

Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Fizetés, szállítás

gls


Előreutalás

Készpénzes fizetés

futárnál és boltban

Bankkártyás fizetés

futárnál és boltban


facebook phf fűtések

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
0
8
2
3
4
Fizetési megoldás
Hírlevél

Fűtőszőnyegek


A Devi fűtőszőnyegek előnyei

Devi fűtőszőnyegekA Devi fűtőszőnyegek elekromos padlófűtése a kényelem és az egyenletes hőeloszlás mellett a rendszer gyorsan és rugalmasan telepíthető és   kedvező üzemeltetési költségekkel rendelkezik. Nem vesz el helyet a szobából, emellett a tartós, karbantartást nem igénylő megbízható üzemeltetés is garantált. Az egyéb, esetleg már meglévő rendszertől függetlenül üzemeltethető.

100%-os árnyékolással készülnek a fűtőkábelek és fűtőszőnyegek, így semmilyen elektroszmog kibocsátás nincs!

A DEVIHEAT és DEVICOMFORT fűtőszőnyegek remekül használhatóak utólagos padlófűtés kialakításánál, de természetesen új építés esetén is közvetlenül a hidegburkolat alá helyezve.

A Devi elektromos padlófűtés rendszerei bármely fürdőszobába is telepíthetőek, ahol csak igény van a komfort szint növelésére. Ha DEVI padlófűtés rendszert telepít fürdőszobájának burkolata alá, rideg csempék helyett a kellemesen meleg padló érzésével fog együtt élni. A DEVImat fűtőszőnyeg mindössze 3 mm-es vastagságával, öntapadó felületével gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé és ezért utólagos beépítéshez, felújításokhoz is használható!

DEVI garancia

A DEVI garancia  : elektromos fűtőkábelek és DEVI fűtőszőnyegek 20 év garanciával
Ez a garancia nem csak magára a termékre, hanem az összes járulékos költségre is vonatkozik, amely a fűtőkábel  vagy fűtőszőnyeg cseréjével járna. A termosztátokat pedig 2 év garanciával vásárolhatja meg bemutatótermünkben!

A rendszerben lévő padlószenzoros termosztáttal a padló hőmérsékletét is beállíthatja az Ön lábának leginkább megfelelőre (mintha az egy központi fűtésnél az előremenő víz hőmérsékletét szabályozná helyiségenként)


DEVI elektromos fűtésekkel foglalkozó külön honlapunk: DEVI FŰTÉSEK


A Devi fűtőszőnyegek padlófűtés rendszerei használhatóak bármilyen padlófelület esetén, amelyek alkalmasak padlófűtésre. A fűtőszőnyeges padlófűtés használható kiegészítő fűtésként és önálló fűtésként is.

 


Webáruház készítés