NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
2
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

Fűtőszőnyegek

A Devi fűtőszőnyegek előnyei

Devi fűtőszőnyegekA Devi fűtőszőnyegek elekromos padlófűtése a kényelem és az egyenletes hőeloszlás mellett a rendszer gyorsan és rugalmasan telepíthető és   kedvező üzemeltetési költségekkel rendelkezik. Nem vesz el helyet a szobából, emellett a tartós, karbantartást nem igénylő megbízható üzemeltetés is garantált. Az egyéb, esetleg már meglévő rendszertől függetlenül üzemeltethető.

100%-os árnyékolással készülnek a fűtőkábelek és fűtőszőnyegek, így semmilyen elektroszmog kibocsátás nincs!

A DEVIHEAT és DEVICOMFORT fűtőszőnyegek remekül használhatóak utólagos padlófűtés kialakításánál, de természetesen új építés esetén is közvetlenül a hidegburkolat alá helyezve.

A Devi elektromos padlófűtés rendszerei bármely fürdőszobába is telepíthetőek, ahol csak igény van a komfort szint növelésére. Ha DEVI padlófűtés rendszert telepít fürdőszobájának burkolata alá, rideg csempék helyett a kellemesen meleg padló érzésével fog együtt élni. A DEVImat fűtőszőnyeg mindössze 3 mm-es vastagságával, öntapadó felületével gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé és ezért utólagos beépítéshez, felújításokhoz is használható!

DEVI garancia

A DEVI garancia  : elektromos fűtőkábelek és DEVI fűtőszőnyegek 20 év garanciával

Tovább

Ez a garancia nem csak magára a termékre, hanem az összes járulékos költségre is vonatkozik, amely a fűtőkábel  vagy fűtőszőnyeg cseréjével járna. A termosztátokat pedig 2 év garanciával vásárolhatja meg bemutatótermünkben!

A rendszerben lévő padlószenzoros termosztáttal a padló hőmérsékletét is beállíthatja az Ön lábának leginkább megfelelőre (mintha az egy központi fűtésnél az előremenő víz hőmérsékletét szabályozná helyiségenként)


DEVI elektromos fűtésekkel foglalkozó külön honlapunk: DEVI FŰTÉSEK


A Devi fűtőszőnyegek padlófűtés rendszerei használhatóak bármilyen padlófelület esetén, amelyek alkalmasak padlófűtésre. A fűtőszőnyeges padlófűtés használható kiegészítő fűtésként és önálló fűtésként is.

 


Tovább