Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
3
9
1
5
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Főkategória >TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Elektromos törölközőszárítók és radiátorok

Elektromos törölközőszárító termosztáttalAz Atlantic elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

Hogyan válasszunk?

- Ha már van fűtése a fürdőszobában és utólagosan szeretne egy egyszerűen felszerelhető törölközőszárítót, válasszon ADAX, DEVI és VIGO  közül. Természetesen a komolyabbak is jók erre a célra.

- Ha már van fűtése, de kevésnek találja az elérhető meleget, az ATLANTIC, THERMOR  vagy Noirot Oleron törölközőszárító termosztáttal a szárítás mellett ráfűtik a kívánt hőmennyiséget a kívántak szerint

-Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC, a NOIROT vagy a Thermor elektromos törölközőszárító radiátorait javasoljuk, melyek saját termosztáttal működnek gazdaságosan. A termosztátok fajtától függően manuális vagy digitális programozható verzióban is elérhetőek.
Webáruház készítés