NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
4
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓK

Elektromos törölközőszárító és törölközőszárító radiátorok

Elektromos törölközőszárító termosztáttalAz elektromos törölközőszárító radiátorok az Atlantic és a Thermor gyár termékpalettáján már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek! A termosztát nem egyszerű "csőtermosztát", amit a központi fűtés részeként felszerelt, és utólagosan elektromossá alakított törölközőszárítónál megszokhattunk. A beépített vezérlés lehet egyszerű manuálisan állítható, de elérhető részletesen programozható verziós radiátor is.

A törölközőszárító eladáskor már készen van, azaz fagyálló folyadékkal feltöltött állapotú, csak felszerelési és elektromos bekötési génye van a gyors használathoz. Az elektromos törölközőszárító belsejében ez a folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat!

Hogyan válasszunk törölközőszárító radiátorok közül?

- Ha már van megfelelő főfűtése a fürdőszobában és utólagosan szeretne egy egyszerűen felszerelhető törölközőszárítót, válasszon ADAX, DEVI és VIGO  közül. Természetesen a komolyabb  elektromos radiátorok is jók erre a célra, ráadásul fűtésidényen kívül, az átmeneti időszakban is használhatóak gyors felfűtésre a fürdőszobában.

- Ha már van fűtése, de kevésnek találja az elérhető meleget, az ATLANTIC, THERMOR  vagy BVF KOBE törölközőszárító termosztáttal a szárítás mellett ráfűtik a hiányzó hőmennyiséget a kívántak szerint.

-Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC és Thermor elektromos törölközőszárító radiátorait javasoljuk, melyek saját termosztáttal működnek gazdaságosan. A termosztátok fajtától függően manuális vagy digitális programozható verzióban is elérhetőek.


Tovább