Szűrés

Ár
15 000 Ft - 101 000 Ft
Szállítási idő
Brand
Termosztát fajtája
Teljesítmény (Watt)
600 Watt - 1 200 Watt
Szélesség (cm)
85 cm - 145 cm

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
5
5

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

ADAX NEO SL - 20 cm magas


Kedves Vásárlóink!

A vékony SL típusú Adax Neo fűtőtestek szállítási határideje meghosszabbodott,  általában nincsenek országos központi raktáron, így szállítási határidejük 2-3 hét is lehet!

Kérjük rendeléskor egyeztessenek velünk a várható szállításról, raktárkészletről.


Tovább

Az ADAX NEO műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.

Az Adax Neo egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.
Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális (heti program az ECO hőmérsékletnek) vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO NP sorozat 37 cm magas, az ADAX NEO NL (SL) sorozat 20 cm magas, hossza a teljesítménytől függ.


AJÁNLATKÉRÉS ITT: AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPHová ajánlom?

  • Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) helyiségekbe
  • Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
  • Igényes enterirőrökbe

Garancia PLUSZ szolgáltatásunk

5000.-FT/db áron + 3 év javítási garancia kérhető az 5 év alapgarancián felül! (A terméknél az ár alatti fülön tud így rendelni)

Előnyök:

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnekA meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Programozható digitális termosztát - A takarékosabb, pontosabb hőmérséklet beállításáért. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 15-20 % energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

Az Adax Neo fűtőpanel felületén jobb oldalon digitális kijelző kapott helyet. A panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

14 alapszín felár nélkül - És még további 186 a kompromisszum mentes dizájnért. (a színes panelek szállítási határideje 3-5 hét is lehet, mivel a norvég gyárban festik rendelésre és ezekre nem is vonatkozik a visszavásárlási garancia az egyedi rendelés miatt.)

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

2 magassági méretben elérhető - Alacsony parapet magasságú helyiségekben is kiépíthető az SL változat 20 cm magasságával akár 30 cm magas parapetnél is alkalmazható.

5 év garancia minden fűtőpanelünkre - Valamint vásárolható 3 év extra garancia is

Akár 24 óra alatt kiépíthető fűtés - Könnyen felszerelhető fűtőpanelek, csatlakozóval.

Az ADAX NEO fűtőpanelek a faltól 8.5 cm-re állnak el, a fali konzol a faltól 3 cm-t tart el. A csatlakoztatása a konnektorba földelt dug-villával történik, a konnektor jó, ha a panel mögé kerül, ebben az esetben nem látszik a vezeték.

Új építésnél, vagy kialakításnál nem szükséges konnektort építeni, a panel (szakember által) direktben is beköthető.

Minden panelhez 115 cm hosszú vezeték tartozik dugvillával.  Az ADAX NEO 35 C°-t képes maximálisan a fűtendő helyiségben garantálni, erre azonban normál esetben nincs szükség.A fagymentesítő hőfok akár 5 c fok is lehet.

A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -t sem.

Kiegészítő fűtésként is alkalmazható - Nemcsak önállóan, de a meglévő fűtés mellé is

Nincs karbantartási költség - Nem szükséges a fűtés évenkénti felülvizsgálata


Mennyit fogyaszt az Adax Neo elektromos norvég fűtőpanel? - 

FOGYASZTAS

 

Az Adax Neo NP és NL fűtőpanelek saját norvég elektromos fűtésekkel foglalkozó oldalunkon is megtalálható:

ADAXFUTES.HU


Tovább