NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
4
9
7
5

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓK

Infra sötétsugárzók, elektromos csarnokfűtés, műhelyfűtés

Elektromos infra sötétsugárzókAz infra sötétsugárzók elektromos infrafűtő berendezések, azaz fűtésük közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően azonnal érezhető.

Nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
Általában 1000-1800-2400-3200 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, medence tér fűtéséről.

Olyan használatú helyeken, ahol előtérbe kerül a víz és porállóság, szintén nagy szolgálatot tesznek az IP65 védettségű JH sinfra sötétsugárzók, azaz a  csarnokfűtés és műhelyfűtés sem lehet probléma.

A JH infra sötétsugárzó létezik és vásárolható 4000W, 3 fázisú kivitelben is, ami nagyobb területű csarnokok fűtésénél előny.

A legújabb fejlesztésű JH sugárzók (W jelű) már wifis távoli eléréssel, termosztáttal, sőt távirányítós teljesítményszabályzással is rendelkeznek.

Saját konzoluk alkalmas mennyezeti és fali (állítható) felszereléshez is, sőt függeszthetőek is lánc vagy bowden használatával. Fali felszerelésük 2,50 m magastól felfelé javasolt, így a munkához vagy bútorozáshoz szükséges területet nem csökkenti!

Az alaptípusok nincsenek szabályzóval ellátva, ezért gazdaságos üzemeltetésükhöz szükséges egy termosztát is!


FONTOS! A méretezésnél nagyon kell vigyázni az alulméretezéssel! A kb. 100W/m2 teljesítmény igény normális hőszigetelésű és teljesen zárt helyiségnél érvényes csak. Nyitott terasznál akár 4-600W/m2 teljesítmény is szükséges érezhető hatáshoz.

Kérje szakértőnk segítségét itt: hétköznap 10-16 óráig  30 995 2237

ajánlatkérés: ajanlat (kukac) futesprofi.hu

Tovább

Infra sötétsugárzó előnyei az infrapanelekhez képest:


infra sötétsugárzó JH - a sötétsugárzók bordázott felszíne miatt az infrapanelek sík felületével szemben sokkal nagyobb fajlagos felületről szórják az infra sugarakat, a hosszúkás forma révén pedig nagyobb terület besugárzására képesek, így egyszerre nagyobb terület fűtését teszik lehetővé
- az infra sötétsugárzók dönthető falikonzollal kerülnek felszerelésre, így az infrapanelek fix telepítésével ellentétben bármikor változtatható a besugárzási terület
- az infra sötétsugárzók nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, ami a magasabb felületi hőmérséklet eléréséhez szükséges. A magas felületi hőmérséklet a nagyobb hősugárzási teljesítményt, tehát az intenzívebb és irányítottabb fűtést eredményezi (250-350 C fok). A nagyobb teljesítmény miatt a felfűtési idő is jóval gyorsabb!
- Ugyanolyan hősugárzási teljesítmény eléréséhez kevesebb infra sötétsugárzóra van szükség. Jellemzően a kisebb helyiségek fűtését egyetlen berendezéssel is megoldhatjuk. Így a beruházási költség is jóval kisebb lesz fajlagosan!


Mivel fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak olyan helyre, ahol nem szerencsés egy "plusz fényforrás", azaz a fényt kibocsátó vonalizzós infra hősugárzók nem megfelelőek. (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, stb).

Összességében az elektromos  sötétsugárzó berendezéseket kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemzi.

SEGÍTSÉG A MÉRETEZÉSHEZ ITT:  MÉRETEZÉS

Tovább