Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
3
4
9
4
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

HEATCOM fűtőkábelek 25 év garancia

Főkategória >PADLÓFŰTÉS fűtőkábellel >HEATCOM fűtőkábelek 25 év garancia

HEATCOM fűtőkábelek fajtái, alkalmazása

Heatcom fűtőkábelek

Az uniós, dán gyártású HEATCOM fűtőkábelek 25 év garanciával két teljesítményben érhetőek el.

A 10W/m teljesítményű temperáló padlófűtéshez vagy az aátlagosnál jobb hőszigetelésű házak főfűtésére alkalmas. A 20W/m fűtőkábelt ott használjuk, ahol nagyobb egységnyi teljesítmény elérése szükséges: rosszabb hőszigetelésű lakások, házak elektromos padlófűtése vagy fürdőszobák padlófűtése.

A Heatcom fűtőkábelek telepítése több időt és munkát igényel, mint a fűtőszőnyeg, de extra rugalmasságot biztosít a telepítő számára, különösen kisebb akadályokkal rendelkező területeken (pl.: fürdőszoba) vagy amorf alakzatú helyiségekben.

Illetve a szükséges négyzetméterenkénti teljesítmény megválasztásában is nagyobb szabadságot ad, ugyanis a fűtőkábelek közti távolságot bizonyos szabályok betartásával az igényeinknek megfelelően mi határozhatjuk meg.

A fűtőkábelt a telepítés során az aljzatszigetelés felett lévő vashálóra erősítve vagy az előkészített beton aljzathoz való acél rögzítőszalag segítségével telepítendő.

Ezért a fűtőkábelek az extra mechanikai védelemnek köszönhetően robusztusabbak, átmérőjük 6 mm.
Heatcom garancia

A Heatcom padlófűtési rendszerek élettartama megegyezik a padló élettartamával – karbantartás nélkül! Így 25 év jótállást biztosítunk minden fűtőkábelünkre.

A Heatcom Corporation A/S által nyújtott jótállás megfelel az általános termékfelelősségi szabályoknak, a 85/374/EKG irányelv és a hazai jogszabályok szerint.

Az összes aljzatkiegyenlítő anyagba beágyazott Heatcom fűtőkábelre és fűtőszőnyegre 25 év jótállást biztosítunk. Max. teljesítmény: 30 W/m a fűtőkábelek, 200 W/m² a fűtőszőnyegek esetén.

A melegburkolat alá ágyazott fűtőszőnyegekre (AluMat-ra) 15 év jótállást biztosítunk.

A termosztátokra és a kültéren használható, nem aljzatkiegyenlítő anyagba beágyazott termékeinkre 3 év jótállást biztosítunk.


Javítás, csere

Ha minden óvintézkedés ellenére probléma merül fel valamely termékkel, az importőr a jótállás keretein belül a hibás elemet térítésmentesen megjavítja vagy kicseréli.

A Heatcom Corporation A/S által nyújtott jótállás nem terjed ki az alábbi esetekre:

  • A padlószerkezet szakszerűtlen kivitelezéséből eredő hibák esetén
  • Helytelen használatból eredő hibák esetén
  • Más személy által okozott hibák esetén
  • Szakszerűtlen telepítésből eredő hibák esetén
Webáruház készítés