NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
4
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

PADLÓFŰTÉS ALJZATBETONBAN fűtőkábellel

Elektromos padlófűtés fűtőkábellel, fűtőkábeles rendszerek

Elektromos padlófűtés fűtőkábellelAz elektromos padlófűtés korszaka tulajdonképpen a fűtőkábelek kifejlesztésével indult jó néhány évtizede. Az elektromos fűtőkábel arra készült, hogy a padlófűtésnél a hőszigetelés feletti aljzatbetonban megfelelő kábeltávolsággal rögzítve szolgáltassa a hőleadáshoz szükséges meleget.

Tulajdonképpen ugyanúgy kell kivitelezni, mint a vizes rendszereknél a padlófűtés csöveket, csak itt semmilyen karbantartás nem merül fel a későbbiekben.

A fűtőkábel jóval vastagabb, mint a vékonyrétegű padlófűtésnél használt fűtőszőnyegen lévő kábel, a kivitelezésnél, betonozásnál felmerülő mechanikai behatásokat is jobban viseli.

Alkalmazás

Új építésnél vagy ahol lehetőség van a teljes padló rétegrendet újra csinálni, mi az elektromos  fűtőkábel fektetését javasoljuk. Pufferes padlófűtés alakítható ki vele, mely ugyan "lusta", de egyenletes meleget ad.

Olyan helyeken is ennek van létjogosultsága, ahol a fűtendő terület túl amorf és a fix méretű elektromos fűtőszőnyeg nem alkalmas a teljes fedésre.

Vezérlés

Természetesen a létrejövő és leadott hőt felügyelni kell, duplaszenzoros (padlószenzoros termosztátokat kötelező használni! TERMOSZTÁTOK


 

Tovább