Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
4
0
2
2
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

PADLÓFŰTÉS fűtőkábellel

Főkategória >PADLÓFŰTÉS fűtőkábellel

Elektromos padlófűtés fűtőkábellel, fűtőkábeles rendszerek

Elektromos padlófűtés fűtőkábellelAz elektromos padlófűtés korszaka tulajdonképpen a fűtőkábelek kifejlesztésével indult jó néhány évtizede. Az elektromos fűtőkábel arra készült, hogy a padlófűtésnél a hőszigetelés feletti aljzatbetonban megfelelő kábeltávolsággal rögzítve szolgáltassa a hőleadáshoz szükséges meleget.

Tulajdonképpen ugyanúgy kell kivitelezni, mint a vizes rendszereknél a padlófűtés csöveket, csak itt semmilyen karbantartás nem merül fel a későbbiekben.

A fűtőkábel jóval vastagabb, mint a vékonyrétegű padlófűtésnél használt fűtőszőnyegen lévő kábel, a kivitelezésnél, betonozásnál felmerülő mechanikai behatásokat is jobban viseli.

Alkalmazás

Új építésnél vagy ahol lehetőség van a teljes padló rétegrendet újra csinálni, mi az elektromos  fűtőkábel fektetését javasoljuk. Pufferes padlófűtés alakítható ki vele, mely ugyan "lusta", de egyenletes meleget ad.

Olyan helyeken is ennek van létjogosultsága, ahol a fűtendő terület túl amorf és a fix méretű elektromos fűtőszőnyeg nem alkalmas a teljes fedésre.

Vezérlés

Természetesen a létrejövő és leadott hőt felügyelni kell, duplaszenzoros (padlószenzoros termosztátokat kötelező használni! TERMOSZTÁTOK


 Webáruház készítés