Szűrés

Ár
12 000 Ft - 103 000 Ft
Szállítási idő
Brand
Termosztát fajtája
Teljesítmény (Watt)
400 Watt - 2 000 Watt
Szélesség (cm)
50 cm - 170 cm

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
5
4
5
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

GLAMOX TPA DT - 35cm magas

Glamox TPA GDT norvég fűtőpanel

Glamox TPA DT norvég fűtőpanelA Glamox TPA DT norvég fűtőpanel a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújt használója számára. Ami azonnal észrevehető a Glamox TPA fűtőpaneleknél az egyrészt a felső légkivezetés minősége és a relatív nagy hosszúság.

A Glamox TPA norvég fűtőpanel a nagysikerű és rendkívül gazdaságos Glamox panel széria normál magasságú verziója, pontosan 35 cm magas.

Hol használható? Bárhol, ahol rossz hőszigetelési körülmények között is gazdaságos fűtést szeretnénk!

Az optimális elhelyezése  a panelnek 10-15 cm magasan van, azaz a panel magasságát is beszámítva már 50 cm-es lábazati magasságnál is elhelyezhetőek a Glamox TPA DT fűtőpanelek.

A Glamox TPA norvég panel már csak DT termosztátos, (nincs már a tekerős ET) napi/heti programos termosztáttal ellátott kivitel van forgalomban ez ERP előírások miatt.

Viszont a termosztát cserélhetősége megmaradt, azaz esetleges hiba esetén elég csak a termosztát cseréje.

Ablaknyitás érzékelő és adaptív vezérlés is benne van a szolgáltatások között.

Eérhető teljesítmények: 250-400-600-800-1000-1200-1500-2000 Watt

A Glamox norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket óriási sikerrel..

A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlő termosztátban rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie.

5 év cseregarancia


5000.-FT/db áron + 3 év javítási garancia kérhető az 5 év alapgarancián felül!

Tovább

A Glamox TPA egyik különlegessége, hogy azonos teljesítménynél ennél hosszabb (szélesebb) fűtőtestet nem találunk e területen, a 2000W teljesítményű TPA20 GDT167 cm hosszú.

A Glamox fűtőpanel így egy széles sávban indítja felfelé és forgatja meg a levegőt az adott helyiségben, viszonylag alacsony hőmérsékleten, hiszen az adott hőenergiát nagyobb felületen (sávban) adja le. Így pl. ideális fűtőtestje egy hosszú nappalinak, ahol esetleg két fűtőtest is szükséges a fűtéshez a hosszú falon elhelyezve!

Az előre irányuló meleg levegő kiáramlás sokat segít a gazdaságos működéshez olyan elhelyezésnél is, ahol a fűtőtest felett függöny vagy akár egy komolyabb polc van.

A GLAMOX TPA sorozat 35 cm magas, a GLAMOX TLO széria pedig 18 cm magas, ha kevés a hely az elhelyezésre.

A GLAMOX TPVD DT orozat pedig kifejezetten fürdőszobai használatra készül. 

 


Mennyit fogyaszt a Glamox elektromos norvég fűtőpanel? - 

FOGYASZTAS


A GDT termosztát digitális kijelzővel rendelkezik, de már programozható, hogy az ECO hőmérséklet milyen idősávokban legyen aktív a hét folyamán. 2018-as széria

A Glamox fűtőpanelek saját norvég elektromos fűtésekkel foglalkozó oldalunkon is megtalálható:

ADAXFUTES.HU


Az előre irányuló meleg levegő kiáramlás sokat segít a gazdaságos működéshez olyan elhelyezésnél is, ahol a fűtőtest felett függöny vagy akár egy komolyabb polc van.

Ha egy fűtőpanelt a külső (környezettel érintkező)  falon helyezünk el és a levegő egyenesen felfelé áramlik (pl. Adax Neo vagy sima ADAX panelek), és ráadásul ez a fal nem túl jó hőszigetelésű, akkor a meleg levegő az emelkedés közben a hideg fal közelsége miatt a hőenergiája jó részét már le is adja a falon keresztül a külső környezetnek, amíg felér a mennyezetig. Így a helyiség másik oldalán már jóval kisebb hőmérsékletű a levegőáramlás, mint a Glamoxnál.

Azaz a Glamox itt is hatékonyabban,  tud működni, mint a közvetlenül felfelé “dolgozó” panelek, így gazdaságos elektromos fűtés!

Sőt, nagyobb belmagasságú lakásokba is a Glamoxot ajánljuk a fentiek miatt, ha valaki ragaszkodik a konvekciós (és norvég) fűtéshez!


Tovább