NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
4
4
9
7
5

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

GLAMOX norvég fűtőpanelek

Glamox norvég fűtőpanel

Glamox norvég fűtőpanelA Glamox norvég fűtőpanel a legzordabb téli időben is biztonságot és komfortot nyújt használója számára. Norvégia leghidegebb részein tesztelik őket nap, mint nap, ott, ahol a fűtésmód megfelelő kiválasztása nem csak kedv, vagy szimpátia, hanem létkérdés is.
Mindezt bizonyítja, hogy a Norvég gyár 1960 óta gyárt és világszerte forgalmaz ilyen rendszerű fűtőpaneleket.

Ami azonnal észrevehető a Glamox fűtőpaneleknél az egyrészt a felső légkivezetés minősége és a relatív nagy hosszúság.

Azonos teljesítménynél ennél hosszabb (szélesebb) fűtőtestet nem találunk e területen, a 2000W teljesítményű TPA20 167 cm hosszú.

A Glamox fűtőpanel így egy széles sávban indítja felfelé és forgatja meg a levegőt az adott helyiségben, viszonylag alacsony hőmérsékleten, hiszen az adott hőenergiát nagyobb felületen (sávban) adja le. Így pl. ideális fűtőtestje egy hosszú nappalinak, ahol esetleg két fűtőtest is szükséges a fűtéshez a hosszú falon elhelyezve!

Az előre irányuló meleg levegő kiáramlás sokat segít a gazdaságos működéshez olyan elhelyezésnél is, ahol a fűtőtest felett függöny vagy akár egy komolyabb polc van.

A GLAMOX TPA sorozat 35 cm magas, a GLAMOX TLO széria pedig 18 cm magas, ha kevés a hely az elhelyezésre.

A GLAMOX TPVD sorozat pedig kifejezetten fürdőszobai használatra készül. Eddig csak  ET termosztátos kivitele volt, de 2019 végén kifutott és felváltotta a TPVD DT vezérlésű modell. A termosztát külön műanyag vízhatlan tokot kapott a teljes fröccsenő víz elleni védelemért.


Tovább

Glamox norvég fűtőpanel kiemelkedő tulajdonságai

Mindegyik Glamox norvég fűtőpanel cserélhető digitális vezérlésű termosztáttal rendelkezik. Mivel a minimális számú esetleges meghibásodások általában csak a termosztáto érintik, így a javítás is egyszerű cserével megoldható.

A beépített termosztátt különlegessége, hogy a napi/heti programozhatóság mellett adaptív a vezérlése, azaz megtanulja a használója kívánságát: úgy irányítja a fűtést, hogy a beállított időre már a megfelelő hőmérséklet legyen a szobában. (nem csak akkor kezd el fűteni.)

Természetesen az ablaknyitás érzékelő is tartozék!

Ami még gyakori kérdés, hogy áramszünet esetén megtartja-e a beállításokat? Bizony meg! A régebbi típusoknál volt probléma, hogy áramszünet után elvesztve a beállításokat az alap 22 C fokra állt be a termosztát. Ez például hétvégi házakban fagymentesítésre otthagyott paneleknél okozott fogyasztási gondokat.

5 év cseregarancia!

5000.-FT/db áron + 3 év javítási garancia kérhető az 5 év alapgarancián felül!


Mennyit fogyaszt a Glamox elektromos norvég fűtőpanel? - 

FOGYASZTAS


A Glamox fűtőpanelek saját norvég elektromos fűtésekkel foglalkozó oldalunkon is megtalálható:

ADAXFUTES.HU


Az előre irányuló meleg levegő kiáramlás sokat segít a gazdaságos működéshez olyan elhelyezésnél is, ahol a fűtőtest felett függöny vagy akár egy komolyabb polc van.

Ha egy fűtőpanelt a külső (környezettel érintkező)  falon helyezünk el és a levegő egyenesen felfelé áramlik (pl. Adax Neo vagy sima ADAX panelek), és ráadásul ez a fal nem túl jó hőszigetelésű, akkor a meleg levegő az emelkedés közben a hideg fal közelsége miatt a hőenergiája jó részét már le is adja a falon keresztül a külső környezetnek, amíg felér a mennyezetig. Így a helyiség másik oldalán már jóval kisebb hőmérsékletű a levegőáramlás, mint a Glamoxnál.

Azaz a Glamox itt is hatékonyabban,  tud működni, mint a közvetlenül felfelé “dolgozó” panelek, így gazdaságos elektromos fűtés!

Sőt, nagyobb belmagasságú lakásokba is a Glamoxot ajánljuk a fentiek miatt, ha valaki ragaszkodik a konvekciós (és norvég) fűtéshez!

Tovább