NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
7
0

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

THERMOR - fűtőtestek

Thermor elektromos fűtés, Bonjour, Evidence, Soprano, Riva

Thermor elektromos fűtésekThermor elektromos fűtés, Bonjour elektromos konvektor, Evidence3 Digital és Soprano Sense2 wifi fűtőpanel, Riva és Corsaire  törölközőszárító radiátorok.1

A Thermor márka csak pár éve ismert itthon, de nagyon jó ár-érték arányával, az elektromos fűtések egyszerűségével, könnyű kezelhetőségével már rengeteg hívet szerzett magának. Ha valaki hallott már elektromos fűtőpanelről általában valamilyen norvég fűtés jut eszébe, pedig a francia Thermor ezt a dolgot már jóval régebben csinálja.
1931 óta létezik a "Sarl Thermor" francia gyár, melyet egy testvérpár alapított.
2018-tól új uniós energiatakarékossági előírások alapján az elektromos fűtésekre is új szabályok vonatkoznak. E honlap már csak az ennek megfelelő,

A futesuzlet.hu forgalmazásában minden Thermor elektromos fűtőtest és fűtés, konvektor, fűtőpanel, törölközőszárító radiátor teljesíti az uniós energetikai előírásokat, azaz ERP READY.

Thermor elektromos fűtőtestek (katt)

Tovább

Thermor elektromos fűtések, fűtőtestek előnyei

- a fürdőszobai törölközőszárítókat kivéve rendelkeznek hálózati kábellel és dugvillával, így a felszerelés után azonnal használhatóak
- a mobil készülékek is precíz termosztáttal rendelkeznek, a faliak már heti programozásra képesek
- minden készülék hővédelemmel, fagyvédelmi és ECO állással rendelkezik
- a fűtőbetét kerámiamagos különleges alumínium ötvözet, lamellás melegítő egység, hosszú élettartammal (konvekciós "norvég" rendszerű fűtőbetét
- IP24 fröccsenő víz elleni védelem, azaz vizes helyiségekben, fürdőszobákban is használhatóak

- 5 év  garancia


ERP energetikai előírások röviden

2018. január 1-jétől kezdődően az új ErP rendelet célja a CE jelöléssel ellátott termékek energiamegtakarításának optimalizálása. Ez a rendelet minden elektromos fűtőberendezésre vonatkozik: konvektorok, kiterjedt hőfűtőelemek, radiátorok és fürdőszoba radiátorok.

Az ErP szabályozás az energiahatékonyság (Ns) kiszámításán alapul. A készülékeknek el kell érniük a legkisebb szükséges eredményt a telepítésük (rögzített vagy mobil) függvényében. Az energiahatékonysági számítás két kritériumon alapul:

  • Szabályozási teljesítmény, mint például az alapvető mechanikus termosztát, elektronikus termosztát vagy digitális heti programozó.
  • Fejlett funkciók, pl. Jelenlét / távollátás érzékelő, távvezérlés vagy nyitott ablakérzékelő.

Ahhoz, hogy ErP kompatibilis legyen, az elektromos fűtőberendezéseknek mobil fűtőtesteknél 36% -os ErP-értéket (Ns) és 38% -ot kell elérniük a fali fix eszközökhöz.


Tovább