Szűrés

Ár
5 000 Ft - 98 500 Ft
Szállítási idő
Brand
Teljesítmény (Watt)
300 Watt - 800 Watt
Szélesség (cm)
30 cm - 60 cm

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
7
0

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

INFRAPANELEK - BVF - karbon

BVF NG infrapanel

A BVF NG infrapanel családja Nano-technológiás fűtőelemének köszönhetően a hagyományos "kristály"szemcsés panelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít.

A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.


Egy infrapaneles fűtésrendszer tervezése vagy akár egy kiegészítő fűtés teljesítményének meghatározása is szakember feladata. (ajanlat(kukac) futesprofi.hu)

Kérjen díjmentes árajánlatot vagy próbálja ki méretező alkalmazásunkat.

MÉRETEZÉS


 

Tovább

Infrapanelek, NG széria

A BVF NG infrapanelek a korábbi 2010-2012-ig gyárott kristályszemcsés panelekkel szemben könnyedén tisztíthatóak, a felület extrém körülmények között is ragyogóan fehér marad. Az új generációs panelekhez fejlesztett vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan, mára nincs szükség a kevéssé esztétikus felületnővelő kristályszemcse bevonatra.

Sőt az állandóan optimális felületi hőmérsékletnek (100-110 Cfok) köszönhetően az infrafűtés hatékonysága is nagyobb, mint a hagyományos panelek üzemi és szobahőmérséklet között ingadozó felületi hőmérsékleténél. Ez a P5 szabályzásnak köszönhető, mely akkor is felülbírálja a vezérlést, ha épp áram alatt van a fűtőegység!

Az NG Series hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.


Az infrapanelek hősugárzási tartománya a fűtőelem, annak hőmérséklete és a speciális hőleadó felület összességéből adódik. A BVF NG panelek hőleadása a sugárzó fűtések csoportjába, azon belül pedig az FIR (Far Infra Red) tartományba esnek.

A hősugárzás minden tárgyban, testben, épületszerkezetben elnyelődik és mivel a zárt téren belül a hőmérséklet kiegyenlítődés folyamatos, így azok egyenletesen sugározzák vissza a bevitt hőt. Ezáltal a valós hőmérsékletnél 2-3°C-al magasabb hőérzet alakul ki.

Mivel ezzel a 2-3 fokkal levehetjük a termosztátot, a várható fűtési költség megtakarítás 12-15% is lehet a hagyományos (konvekciós) elektromos fűtésekhez képest.


Infrapanelekről infrafűtésről bővebben itt: INFRAFUTESBOLT.HUTovább