NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
4
2

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

EVP fűtőszőnyegek (EU)

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegek

EVP LDTS fűtőszőnyegAz EVP LDTS fűtőszőnyegek forgalmazását 2020 nyarában kezdtük. A kiváló minőség mellett különlegességük, hogy ebben az alacsony árkategóriában az EVP-LDTS-en kívül csak távol keleti versenyzőket találunk, pedig az EVP fűtőszőnyeg európai gyártású termék!

A fűtőszőnyeg a már megszokott 50 cm széles üvegszálas térhálón van rögzítve. Kétféle teljesítményben rendelhető. A 100W/m2 és 160W/m2 teljesítményben.

A kisebb teljesítményű EVP fűtőszőnyeg melegburkolattal befejezett rendszerekhez is alkalmas (előírás szerint pl. laminált padlónál sem lehet nagyobb a fűtés teljesítmény, mint 100W/m2), míg a nagyobb teljesítményű csak hidegburkolatokhoz ajánlott.


IP67 érintésvédelem!

10 év garancia!


Az LDTS elektromos fűtőszőnyegeket védő fonattal ellátott kábellel készítik. A kábel védő fonata biztosítja a fémrács vagy fémhüvely szabványainak követelményeit, és
fokozott védelmet nyújt azokon a területeken, ahol erre szükség van, pl. fürdőszobák, vizes helyiségek. A védőfonat a PE vezetékhez vagy a
védőföldözz van csatlakoztatva, így az elektroszmog is gyakorlatilag nulla.

A fűtőszőnyeg kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a padlón, ezért is fontos fektetésnél a pormentes, lehetőleg műgyanta bázisú alapozóval lekent felület. A végleges rögzítéshez le kell húzni a védőpapírt az alsó ragasztószalagról!

Méretezésben, tervezésben itt segítünk: ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Tovább

Mivel a forgalmazás és bevezetés során igyekszünk a kínai termékek árszintjét tartani, így a csomagoláson spóroltunk kicsit! Kérjük nézzék el, hogy a fűtőszőnyeg nem "díszdobozban", hanem egyszerű zsugorfóliás csomagban érkezik. Köszönjük!

EVP elektromos fűtőszőnyegEVP LDTS fűtőszőnyeg méretezés


• Ha a padló felületét rövid ideig, de gyorsan szeretnék felfűteni, javasoljuk, hogy
helyezze az elektromos fűtőszőnyeget a padló felületéhez közel.


• Ha a helyiségfűtésről van szó, akkor a fűtési rendszer helyes megválasztásához
tudnunk kell az épület hőveszteségének értékét.

A beépített bemeneti eljesítménynek meg kell felelnie az épület kiszámított hőveszteségének 1,1-1,3-szorosának.

Ha az így kiszámított teljesítményt nem lehet teljes egészében a padlófelületre telepíteni, akkor további fűtést például valamilyen fűtőpanelt érdemes használni.


• Rövid távú, időnkénti használatú fűtésre és fürdőszobákban az LDTS 160W / m2 fűtőszőnyeget ajánljuk. Az LDTS 100 W / m2 szőnyegeket folyamatosan lakott helyiségekbe vagy jól hőszigetelt lakásokba javasoljuk.

A használati útmutatót az adott termékeknél megtalálja letölthetően is!

Tovább