Szűrés

Ár
800 Ft - 170 990 Ft
Szállítási idő
Brand
Termosztát fajtája
Teljesítmény (Watt)
500 Watt - 1 000 Watt
Szélesség (cm)
40 cm - 55 cm

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
7
0

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ radiátorok

Elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal, főfűtés és szárítás

Elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal a PHF kínálatában. Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől.

Jóval komolyabb teljesítményük és termosztátjuk lehetővé teszi, hogy helyesen méretezve ugyanaz a fűtőtest elégítse ki a főfűtésre és törölközőszárításra vonatkozó követelményeket is!

Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki. DE ezek a fűtőtestek általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül.

A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad.

Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Főfűtésre természetesen már méreteznünk is kell, segítség itt:  MÉRETEZÉS


Alkalmazás

Új házaknál szinte egyértelmű a használat: elektromos törölközőszárító radiátor fűtőszőnyeges padlófűtéssel kiegészítve a nyerő fűtés, általában napelemes energia ellátással.

A régi "falibabás" gázfűtés is felejthető lakásfelújításoknál, családi házaknál pl. a vizes rendszertől független használat a jó indok. Az elektromos törölközőszárító radiátorok nemcsak a nyári szárításra megfelelőek, hanem a tavaszi és őszi komfortos fürdőszoba használatot is elérhetővé teszik.


Külön önálló honlapunk a fürdőszobai fűtésekről: Fürdőszobai elektromos fűtések


 

Tovább