NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
3
2
5
7
0

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

ADAX SLX Okosotthon vezérlő

ADAX SLX Okosotthon vezérlő
ADAX SLX Okosotthon vezérlő
ADAX SLX Okosotthon vezérlő
ADAX SLX Okosotthon vezérlő
ADAX SLX Okosotthon vezérlő

Az ADAX WiFi és Adax Wifi Compact fűtőpanelekhez kiegészítőként megvásárolható okosotthon vezérlő.

   


  Bővebben
  Szállítási idő :
  3 munkanap
  Szállítási költség :
  2000 Ft
  További adatok
  8 000 Ft (bruttó ár)
  Részletek
  • Az ADAX WiFi fűtőpanelen lévő gyárilag szerelt termosztát egy egyszerű mozdulattal eltávolítható, és betehető az okosotthon termosztát. Ugyanígy vissza is cserélhető amennyiben erre szükség van (például külső termosztát meghibásodás esetén vagy a fűtőpanelt át kell helyezni).
  • Az ADAX okosotthon vezérlőn nincs semmilyen kijelző, így magán a fűtőpanelen nem lehet hőmérsékletet beállítani, sem programozni.
  • Az SLX vezérlővel való szabályozáshoz nincs másra szükség, csak egy külső termosztátra, amin keresztül biztosított a fűtőpanel áramellátása. Külön vezérlő kábelezés nem szükséges. A külső termosztát biztosítja a fűtőpanel vezérlését, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Amennyiben az okosotthon vezérlő áramot kap a külső termosztáttól, akkor továbbítja a fűtőbetét felé, és a fűtőpanel felmelegszik.
  • Az áramellátás ebben az esetben is megoldható dugvillás csatlakoztatással, vagy garanciavesztés nélkül (a dugvilla eltávolításával) direktbe kötéssel.

  Egy külső  termosztátra párhuzamosan, akár több okosotthon vezérlővel ellátott fűtőpanel is csatlakoztatható, ezzel egyidejűleg szabályozva a fűtőpaneleket. Ebben az esetben figyelni kell a külső termosztát maximum terhelhetőségére, ami javaslatunk szerint ne lépje túl a 12 Ampert (2760w).

  A megfelelő komfort és a fűtőpanelek hatékony működése érdekében mindenképp azt javasoljuk, hogy lehetőleg helyiségenként egy külső termosztát kerüljön elhelyezésre. 

  Adatok
  Brand
  Adax
  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

  Hasonló termékek