Kategóriák

Kapcsolat

REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL

is vásárolhat!


phf szaktanács, információ

Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Fizetés, szállítás

gls


Előreutalás

Készpénzes fizetés

futárnál és boltban

Bankkártyás fizetés

futárnál és boltban


facebook phf fűtések

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
5
7
2
3
6
6
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termék részletek


Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm

Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
 • Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
 • Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
 • Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
 • Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
 • Mensa Heating Vireoo Private 2 személyes "kávézó asztal" fűtés - 400W - króm
109 900 Ft (bruttó ár)

A Vireoo private egy magán felhasználásra fejlesztett kávézóasztal, beépített fűtőtesttel, mely mellett kora tavasztól késő őszig élvezheti a szabadban töltött estéket. A Vireoo private hőálló műanyag házzal, valamint kapcsolóval rendelkezik.

Az asztal lábában elhelyezett, 400W teljesítményű infravörös fűtőelem gondoskodik arról, hogy a hűvös estéken se fázzon. A Vireoo private lábai állíthatók, így az asztal az egyenetlen talajon is stabilan áll.

A készülék érintésvédelmét a fűtőelem körüli rács biztosítja, míg a túlmelegedéstől a lábak felső részén elhelyezett szellőző nyílások védenek.

Főbb jellemzők:

 • Mivel hűvös időben üldögélve az ember alulról kezd el fázni, ezért a MesnaHeating a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.
 • A másik fontos tulajdonsága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.
 • A fenti két tényező miatt a MensaHeating viszonylag alacsony teljesítmény leadása mellett is nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető..
 • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik kellemetlen szag sem az égés miatt, mint a gázgombák esetében.
 • Felülete érintés védett és vízálló így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.
 • A MensaHeating rövidhullámú kvarc technológiájának köszönhetően az elektromos áram 92%-át hővé alakítja, és azonnali meleget ad, így nem kell percekig várni, mire eléri az üzemi hőmérsékletét.

Dán formaterv: A MensaHeating termékeket a híres dán formatervező, Mikael Mammen tervezi. Ezen felül is a MensaHeatinghez kapcsolódó minden technológiai és termékfejlesztés Dániában történik.

A Vireoo private-hoz asztallap külön vásárolható!

 • Az asztal lábába helyezett fűtőtest közvetlenül a vendégek lábaira sugározza a meleget, így egészen felmelegít. Vireoo (lat) = zöld vagyok. Így is van! A készülék a leginkább környezetbarát termék a piacon. Egyrészt CO2-kibocsátása töredéke a hagyományos kültéri fűtőberendezésekének; másrészt a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően csak akkor kapcsol be, amikor valaki ténylegesen leül az asztalhoz.
  Így Ön azonnal érezhető, jelentős költségcsökkentést érhet el, mivel nem kell kidobnia a pénzt a folyamatos „utcafűtésre". Egy hagyományos gázüzemű fűtőtest üzemeltetési költségeiből akár 24 db Vireoo asztalt is működtethet. Ez akár 95%-os megtakarítást is jelenthet! A Vireoo helytakarékos! A fűtőtest az asztal lábába van beépítve, ezért a hagyományos fűtési megoldásokhoz képest rengeteg helyet megspórol. Így Ön további vendégeket ültethet le marasztaló asztalaihoz!
  Használatával a szabadtéri teraszok üzemeltetésének szezonja kora tavasztól kezdve egészen késő őszig elnyúlhat. A Vireoo Professional kapcsolóval, szenzorokkal, valamint hőálló műanyag házzal rendelkezik.

  Króm, fekete és fehér kivitelben kapható. A Vireoo Professional mozgásérzékelője be ­- illetve kikapcsolja a fűtést, amikor valaki asztalhoz ül vagy épp távozik. A mozgásérzékelő 3 perces ciklusokban működik. A kapcsoló az asztal lábán van elhelyezve.
  A fűtőelem körül levő rács biztosítja a termék érintésvédelmét. Az állítható lábak egyenetlen talajon is lehetővé teszik az asztal kiegyensúlyozását.
  A Vireoo lábának felső részén lévő szellőzőnyílások biztosítják a túlmelegedés elleni védelmet.
  Az alul elhelyezett soros csatlakozók 5 készülék egyetlen konnektorba kötését is lehetővé teszik.
Webáruház készítés