Kategóriák

Szűrés
Szállítási idő
(2)
Gyártó cég
(2)
Teljesítmény (Watt) 
1 500 Watt - 1 600 Watt

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
3
4
8
7
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

CLIMASTAR - hordozható


climastar etna

A Climastar elektromos fűtőpanelek önálló honlapja itt található:

CLIMASTAR.INFO.HU


 


Sorrend:


Climastar Etna, Climastar Optimus mobil fűtőpanelek

Climastar ETNA és OPTIMUS elektromos kerámia fűtőpanel először is megnyerő megjelenésével gyakorol ránk benyomást. Letisztult formájával, gyönyörűen kivitelezett kerámia előlapjaival szinte nincs olyan enteriőr, amibe ne illene bele, ezért a modern és klasszikus stílus kedvelői egyaránt hamar a szívükbe zárják.

Olyan fűtőpanelekről beszélünk, ami a hagyományos hősugárzókkal ellentétben akkor is képesek hosszú ideig fűteni, amikor kikapcsolt állapotban vannak.
Ezt egyedülálló Dual-Kherr kerámia hőtároló elemeinek köszönhetik, amelyek a hagyományos hőtárolós radiátoroknál 4-szer több hő eltárolására képesek, melyet ráadásul nem csupán konvekciós elven, hanem a sokkal kellemesebb hőérzetet adó hősugárzás elvén adnak le (ez az a fajtája a hőnek, amit a cserépkályháknál is érzünk).

Az Optimus és ETNA ráadásul mindezt hordozható kivitelben képes Önnek nyújtani: az Optimus 4 db görgős lábának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető a lakás bármely pontjára, az ETNA ugyanígy pakolható, de fix lábon!


A Climastar elektromos fűtőpanelek önálló honlapja itt található:

CLIMASTAR.INFO.HU


 


Webáruház készítés