Szűrés

Szállítási idő
Brand
Termosztát fajtája

NYITVATARTÁS (katt)


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

30 629-6883 (Eger)

30 995-2238 (Nyíregy.)

30 639-3986 (Budapest)

 30 377 9189 (Debrecen)

rendeles(kukac)futesprofi.hu

kozpont(kukac)futesprofi


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Látogató számláló

0
7
1
0
1
2
8

Opten A minősítés


A FUTESUZLET.HU üzemeltetője a PELLE és PELLE Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

TOP termékek

Ajánlat kérése: ajanlat(kukac)futesprofi.hu   Szaktanács hétköznap 10-16-ig  30/995 2237

NYBRO WIFI - KIFUTOTT!

BVF NYBRO WIFI fűtőpanel, elektromos fűtőpanel távoli eléréssel - KIFUTOTT!

Nybro wifi fűtőpanel csomagA BVF NYBRO WIFI fűtőpanel nem véletlenül emlékeztet minket egy norvég fűtőpanelre. Belsejében X-SHAPE (X keresztmetszetű) konvekciós fűtőbetét dolgozik, mely bekapcsolás után már egy perccel eléri üzemi hőmérsékletét. De itt a fűtőbetét mérete nagyobb, így maga a fűtőpanel mérete kisebb, mint a norvég paneleké.

A NYBRO fűtőpanel beépített termosztátja digitális kijelzővel rendelkezik, így ha nem akarja telefonon vezérelni a készüléket, azt a készüléken is megteheti. Természetesen napi/heti programozási lehetőség is rendelkezésre áll több idősávban is.

A BVF NETMOSTAT applikáció lehetőséget nyújt nemcsak az egyes panelek vezérlésére, hanem zónásítani is tud, azaz egyes helyiségben elhelyezett több NYBRO fűtőpanelt is vezérelhetünk együttesen.

A Nybro fűtőpanelek lekerekített élei is a biztonságos használatot szolgálják. IP24 fröccsenő víz elleni  védettsége pedig a fürdőszobai használatot is lehetővé teszi!

A NYBRO panel rendkívül erős dobozában a szokásos falikonzol mellett lábakat is találunk, így nem szükséges külön rendelni, amennyiben mobil használat a cél.

Minden Nybro panel többszörös tesztelés után kerül dobozba. Ez biztosítja, hogy a készülék karbantartásmentesen működjön sok évig, 5 év garanciával. 

Tovább