Kategóriák

 


 FUTESUZLET.HU üzemeltetője rendelkezik az OPTEN Kft. A minősítésével. Így a Pelle és Pelle Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.


Kapcsolat

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS


Megrendelések, raktár

hétköznap 10-16 óráig

+3630 629-6883

+3630 995-2238

+3630 639-3986

rendeles(kukac)futesprofi.hu


Ajánlatkérés - tervezés

ajanlat(kukac)futesprofi.hu


SZAKTANÁCSADÁS

+3630 995 2237

hétköznap 10-16 óráig


Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
6
1
3
6
4
7
Fizetési megoldás
Hírlevél

facebook phf fűtések

Termék részletek


ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát

ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát
  • ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát
  • ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát
  • ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát
  • ADAX VP1020 KTP 2000W ERP - norvég mobil fűtőpanel, mechanikus termosztát
55 900 Ft (bruttó ár)
Szállítási idő:
Rendelhető
Szállítási költség:
ingyenes


Kedves Megrendelőnk, Látogatónk!

Kérjük, hogy az ADAX termékek megrendelésénél vegye figyelembe, hogy a gyári szállítások kiszámíthatatlansága (és így a magyarországi raktárkészlet hiánya)  miatt az Adax fűtőtestek egyes fajtáinál 1-2 hetes is lehet a szállítási határidő. (A terméknél szereplő szállítási idő csak tájékoztató, arra az esetre, amikor raktárról elérhető a termék!)

A várható szállítási időről a raktár ellenőrzése után külön értesítjük!

Köszönjük megértését!ADAX VP1020 KTP - norvég elektromos konvektor mechanikus termosztáttal és lábbal - falikonzol nélkül


Teljesítmény: 2000 Watt

Áramigény: 8,7 Amper

Méret: 130,6 x 295 mm

Termosztát: KT mechanikus (az árammegszakítás módja a termosztátban) - nincs hőfokjelzés a tárcsán, csak Min.- Comfort -Max. jelzés

Fűthető légköbméter: 57 m3 (20 m2 szoba) - átlagos hőszigetelésnél!

Hálózati vezeték hossza: 110 cm (dugvillával szerelve, jobb oldali kivezetéssel)

Elhelyezési magasság: ideálisan 15-20 cm magasan a padlószinttől

Tartozék: tartóláb
Érintésvédelmi osztály: IP20

Szigetelés: I.osztály, földelést igényel

Garancia: 5 év


Figyelem: csak az válassza a KT mechanikus termosztátos fűtőtestet, akit nem zavar a halk és finom kattogás a készülék ki- és bekapcsolásakor! Fontos tudni azt is, hogy a KT sorozat valamivel többet fogyaszt ugyanolyan körülmények között, mint a KET, mert a termosztátja "érzéktelenebb", azaz nagyobb határok között működik.


Az ADAX VP1020-as termékeket központi raktárunkból szállítjuk - amely csak és kizárólag raktározási és szállítási feladatokat lát el, számlázást nem -, a megrendeléseket így csak előre utalással vagy bemutatótermi átvétellel tudjuk teljesíteni a raktári egyeztetés után! Köszönjük megértésüket!


Az ADAX VP10 fűtőpanelek szinte bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak (kivéve a vizes helyiségeket, pl. fürdőszoba, mosókonyha) és költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is.

A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság. Ennek érdekében minden modell pontos, elektronikus (KET típusok) vagy mechanikus (KT típusok) fixen elhelyezett termosztát vezérléssel van ellátva az Ön választása szerint.

Az Adax VP10 fali fűtőpanelekkel stílusos, helytakarékos, hatékony elektronikus fűtési rendszer telepíthető elérhető áron.
Működésük, belsejük lényegében ugyanaz, mint a drágább Glamox és ADAX NEO rendszereké, de szerényebb esztétikai kivitelben, hasonló hatásfokkal. (A gyengébb vezérlés miatt természetesen a fogyasztás magasabb..:)

Alacsony bekerülési és működési költségeikkel az Adax fűtőpanelek kimagasló ár/érték aránnyal rendelkeznek.

 


Akinek megfelel a fix termosztát, nem akar hetes előre-vezérelhetőséget és a minimál design híve, válassza az ADAX VP10 sorozatot!

 


 

Fogyasztás: megfelelően tervezett teljesítménnyel a fűtőtestek naponta (24 óra alatt) maximum 8 órát működnek, azaz egy 1000 Wattos készülék egy nap alatt kb. 8 kWh-t fogyaszt.
A lamellás fémötvözet fűtőbetét hőmérséklete nem megy 400 C fok fölé, így a gazdaságosság és egészséges működés is garantált.

 

 

ADAX VP használati utasítása : VP10 használati utasítás megtekintés

Webáruház készítés